Galerij

Het ontwerp in beeld.

Na een periode van de plannen op papier en na de uitvoering komt het eindresultaat. Een tuin nieuw van ontwerp en beplanting moet nog groeien. Door de contouren zijn al veel zaken zichtbaar. Het kunnen genieten van de beplanting zal snel volgen.

Heb ik de smaak en wensen goed vertaalt in de tuin? Kijk hiervoor naar de reacties die onder de foto’s staan.

 

“Creatief, afwisselend en vindingrijk heeft Tine de buitenruimte van ons kinderdagverblijf ingericht. Dagelijks beleven en spelen kinderen en medewerkers in onze natuur ontdektuin. Een uitdagend visitekaartje voor onze opvang!”
Juliëtte

foto (3) foto foto (2)

“Wij hebben onze tuin volledig vernieuwd en zijn voor het ontwerp bij Tine terecht gekomen. Na een paar weken van denken en tekenen kregen wij een ontwerp voorgeschoteld wat volledig aansloot op onze wensen, met behoud van een aantal al bestaande elementen, zoals de fruitbomen. Het eindresultaat is een prachtige tuin waarvoor wij al heel veel complimenten hebben gehad, bedankt!”
Jolanda en 
John

  

“Via positieve mond- tot- mond reclame zijn wij in contact gekomen met Tine voor het ontwerpen van een tuin- en beplantingsplan.  In de oriënterende fase merkten we al snel dat Tine onze wensen begreep wat door haar eerste getekende voorstel bevestigd werd. Tine wist onze wir war aan wensen om te zetten in een creatief en samenhangend tuin ontwerp wat onze verwachting overtrof. Wij hebben de samenwerking met Tine als zeer prettig ervaren en bevelen haar zeker aan!”
Janneke en Rebecca

 

“Bij Kinderopvang de eerste stap in Ravenstein is door Tine een betonnen speelplaats omgetoverd in een groene tuin. Door haar creatieve inbreng is onze buitenruimte een tuin geworden waar kinderen kunnen ontdekken, hun fantasiespel kunnen spelen en kunnen ervaren hoe de natuur ‘werkt’. In het ontwerp heeft Tine rekening gehouden met de ideeën en de wensen van de pedagogisch medewerkers. Kinderen, pedagogisch medewerkers en ouders zijn heel blij met het resultaat.”
Jozé

“We verhuisden naar een woning met een voortuin vol grind en een achtertuin vol tegels. De kans om er een tuin van te maken die helemaal bij ons past. Ik houd van tuinieren en het hele jaar door bloeiende planten. Ook zitten we vaak buiten dus wilde ik graag twee terrassen. Tine heeft mijn wensen toegepast en nog steeds geniet ik dagelijks van mijn tuin.”
Joëlle

  

“Omdat wij een onderhoudsvriendelijke tuin wilden, hebben we Tine gevraagd mee te kijken en te denken. Er is een mooi tuinplan en beplantingsplan uit gekomen. Tine heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft de wensen allemaal verwerkt. We zijn heel blij met het geheel. Een totale metamorfose!”
Pieter en Ina

  

“Toen we vroegen naar een tuinontwerp werd ons gevraagd naar onze wensen. Alles wat we wilden zit in het ontwerp verwerkt en het is tóch net anders dan anders. We zijn er super blij mee!”
Michel en Marit

“Na de verbouwing van ons huis werd het tijd voor de tuin. Om een nieuw idee te krijgen hebben we Tine ingeschakeld om een ontwerp te maken. Na een gesprek over onze wensen kwam ze met een goed passend plan waar wij erg enthousiast van werden! Inmiddels hebben we daarvan al een groot deel uitgevoerd.”
Dion en Linda

Na jaren een kinderspeeltuin te hebben gehad, werd het tijd voor een volwassen tuin met een aantal wensen. Contact met het water, maar toch ook privacy. Tine heeft met haar ontwerp van onze tuin een mooie basis hiervoor gelegd. We zijn erg blij met het resultaat.” 
Ferdinand en Monique

“Nadat de basis van onze tuin vernieuwd was wisten we niet hoe we de twee verhoogde borders

moesten invullen. We kwamen in aanraking met Tine en hebben haar ons probleem voorgelegd. Zij is met onze input aan de slag gegaan en binnen enkele weken kregen we een prachtige gedetailleerde tekening met uitgebreide toelichting. We waren hier direct enthousiast over, dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken.  Inmiddels groeit en bloeit alles volop en genieten we iedere dag van onze prachtige achter- en voortuin!”
Frans en Stéphanie

“Aan de hand van een prettig advies gesprek waarin we onze wensen kenbaar hebben gemaakt, heeft Tine met haar vakkennis een mooi tuinplan gemaakt. In dit tuinplan zitten al onze wensen verwerkt en meer! We hebben nu een mooie voortuin en achtertuin gekregen die samen een geheel vormen. In de voortuin eten we en in de achtertuin genieten we van het uitzicht zonder direct in het zicht te zitten, zoals we wensten. Al met al zijn we zeer tevreden en hebben we al heel wat uren doorgebracht in onze nieuwe tuinen.
Dennis en Mona

Contact.cropped-logo-tits-klein.jpg

Tel: 06 – 23 64 01 57

Email:

info@tinegiesbers.nl